Behandelingen

Haarverzorging

Welk product past bij uw haar? Daar adviseren wij u graag over. Wij werken met kleur-, verzorging- en stylingproducten van het merk Wella Professionals. Er is een passend product voor iedere haarsoort. Door middel van regelmatige trainingen en cursussen blijven we op de hoogte van de laatste trends.

Loop gerust binnen voor advies, wij helpen u graag bij het zoeken van het juiste product voor uw haar. Als u gevoelig bent voor verf, kunnen we een testje uitvoeren.

gaat u op vakantie?
vergeet niet u haar te beschermen én te verzorgen

visagie

Make-up is bij de vrouw van nu niet meer weg te denken. Met goede make-up voelt u zich zelfverzekerd en straalt u dat ook uit. Heeft u een feestje, gala, jubileum, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid? Salon Knipoog zorgt graag voor mooie, passende make-up die de hele dag of avond blijft zitten.

Pupa Milano

Bij Salon Knipoog werken we met het professionele make-upmerk Pupa Milano. Het is een jong en fris merk. De producten bevatten verzorgende, natuurlijke ingrediënten en een hoog pigmentgehalte. Er is voor elk type huid wel een product. Het is ook makkelijk in gebruik, zodat u er ’s morgens binnen korte tijd tiptop uitziet.